Namnlös sida

Om Fantasten
Per Oscarsson

Läs ett utdrag ur boken

Pressröster

.

Alla mina böcker

.

Pressröster om boken

Fantasten Per Oscarsson

”Fantasten Per Oscarsson är en biografi av Klas Gustafson i bästa form, vilket innebär att vi inte bara får ett porträtt av en artist, utan av en epok. Det är ett välskrivet och oavbrutet underhållande porträtt av en stor skådespelare och en ärlig sökare med dräpande självinsikt.”
Carsten Palmær, Aftonbladet
Läs hela recensionen.

”Sällan brukar väl biografier beskrivas som bladvändare, men här är det faktiskt så. Hur ska det egentligen gå för den oberäknelige Oscarsson, frågar man sig under läsningen.”
Staffan Bjerstedt, www.biografier.nu
Läs hela recensionen.

”Klas Gustafson är en utmärkt och pålitlig biograf som lägger det ena hårda stycket fakta bredvid det andra. Inget skvaller, inga spekulationer.”
Kalle Lind, Sydsvenskan
Läs hela recensionen.

”När Per Oscarsson och hans hustru Kia Östling Oscarsson tragiskt omkommer i en brand 2010 förstörs också manuskriptet till den självbiografi som Per Oscarsson arbetade på. Därför är nog Klas Gustafsons initierade biografi så nära du kan komma fantasten Per Oscarsson idag.”
Martin Lindström, Dalademokraten
Läs hela recensionen.

”Efter en rad biografier om bland andra Monica Zetterlund och Gösta Ekman behärskar Klas Gustafson konsten att levandegöra kändisskapets mer dolda sidor.”
Leif Zern, Dagens Nyheter
Läs hela recensionen.